vineri, 8 ianuarie 2010

Impozitul pe grasime.... he he he

Am gasit o postare la Arhi in care spune ceva de impozitul pe grasime(aka impozitul pe fast-food). Nu stiu de ce toata lumea crede ca, daca va creste impozitul pe fast food, copiii nu-si vor mai cumpara mancare de la Mac. E cea mai proasta idee. Dimpotriva! Cei cu bani isi vor lua, in continuare,  mancare de la Mac ... iar cei care au bani mai putini, vor vrea si ei de la Mac, pentru ca au 2 colegi care-si permit sa manance de colo... si ala-i trendul. Si parintii celui mai putin avut vor face sacrificii ca sa-si ia baiatul mancare de la Mac, asa CUM ISI IAU TOTI COLEGII LUI.

Si parintii lui vor manca mai multi cartofi prajiti. Si, implicit, si copilul va manca acasa mai multi cartofi prajiti... pentru ca trebuie sa faca economie. Si, uite-asa, datorita impozitului pe fast-food, o buna parte dintre copii va manca de  doua ori mai multa mancare "junk".

Hai s-aveti bafta... si multa sanatate. Si toate astea pot avea loc pentru ca avem guvernanti care asculta stirilie produse de "cercetatorii britanici".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu