luni, 25 ianuarie 2010

Masini inmatriculate in Bulgaria

Asta este noua moda in sudul tarii.Pe oameni nu-i poti condamna. Taxele puse de statul roman au dus  la aceasta situatie.

Pe de alta parte, 90% din soferii care conduc masini cu numere de Bulgaria sunt foarte indisciplinati in trafic. Dupa cum spune si Gazeta de Sud. Care mai semnaleaza o problema aici:

"Cât de normal este ca şoferii autoturismelor înmatriculate în Bulgaria să poată parca oriunde în Craiova, fără să plătească taxa de parcare pe care ceilalţi şoferi sunt obligaţi să o achite anual? Această problemă a fost ridicată de cititorii GdS, proprietari de maşini înmatriculate în Bănie, deranjaţi că în multe situaţii nu au unde să-şi parcheze maşina din cauza „bulgăroaicelor“. Nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât primăria a decis să dubleze taxa de parcare pentru acest an de la 20 la 40 de lei"

Un comentariu:

  1. nu e adevarat ca sunt disciplinati, eu am inmatriculat-o pe a mea in bg si macomportbine in trafic nu am apukaturi chiar daca am un bolid de 163 cai daca sunteti ineresati de inmatriculari in bg nu ezitati sa ma contactati, chiar si pt informatii jordache_ovydyu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere