vineri, 28 ianuarie 2011

Aspecte din Gara

Constanta. Ies din casa. Ninge. Ma urc in masina inghetata si plec catre gara.
Iau mobilul, formez numarul de telefon al soferului care trebuia sa ma intalnesc ca sa-mi dea biletele. Imi spune ca ajunge in jumatate de ora.
Peste jumatate de ora ma intalnesc cu nea soferul; (nu stiu cum il cheama). Numaram biletele. Trebuie sa fie 40 bilete. Imi da 40 bilete si mai imi arunca inca doua bilete "ca sa fie". Ma indrept catre masina pe care o parcasem  astfel  incat sa blochez si alte 2 masini parcate regulamentar. Nu aveam loc de parcare, si am facut acest compromis cu luminile de avarie pornite. Pana sa ajung la masina, ma gandesc sa-mi iau ceva de mancare de la chisoscurile alea multe din fata garii. Erau doua persoane la coada. Ma uit; ma hotarasc; vreau doua gogosi. E frig de crapa pietrele. Doamna (in jur de 40 ani) care era la rand se hotaraste greu ce  vrea si vrea mai multe. Cea care o servea, o tigancusa slaba, abia se misca. Si, mai mult decat atat, nu aveau toate produsele la indemana.  Si trebuia sa umble prin toata sandramaua ca sa dea cu zahar pe gogosi .... mai facea o diagonala ca sa dea restul... si uite-asa am inghetat de frig la coada la doua gogosi cu doar doi oameni in fata mea.

Iar la plecarea de la birou mi s-a bagat si un bucurestean in fata fara sa semnalizeze si o lua la dreapta unde nu il lasa nimeni sa intre.... hmmm

Si ninge... si acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu