joi, 28 iulie 2011

La ce mai lucrez...

Pai... cum sa zic? Acum lucrez, over time - ca nu am voie sa spun ce lucrez la serviciu, la http://www.psihologieconstanta.ro. Trebuie sa fac cateva mici modificari pe acolo, mai trebuie adaugate filmulete cu terapia ABA, anunturi ale sponsorilor "Centrului Marea Neagra" din Constanta.

Sper sa mearga bine... pentru ca eu nu am am mai auzit de  un alt cabinet care sa aplice aceste metode copiilor cu autism.

miercuri, 27 iulie 2011

Dimineata devreme

Azi am ajuns foarte devreme la birou. Si cred ca asta se va intampla inca multa vreme de acum inainte. Ajunsesem inainte de ora 8.00

Cum nu mancasem nimic in dimineata asta, m-am dus la Fresh Dobrogea sa-mi iau o placinta, un iaurt si o cafea.   Le iau, platesc, multumesc si dau un salut de plecare. Nu mi se raspunde nimic. De parca le-as fi certat pe vanzatoarele de acolo. Oare de cati ani or fi angajate de sunt asa de sictirite? Oare cat de greu este sa raspunzi unui om la salut?

luni, 25 iulie 2011

Zi noua de munca....

Azi dimineata am dus-o pe Alina la gara ca sa ia autocarul spre Bucuresti. Tiganie, frate, in gara asta din Constanta; tiganie! Nici in Craiova nu gasesti asa. Oricum....

Am avut un uichend cu peripetii... vineri seara n-am avut curent acasa. Sambata la pranz am aflat de ce.... niste "romani" furasera 4000m cabluri electrice. Electrica s-a miscat foarte bine. Din momentul anuntului pana au pus totul in ordine n-au trecut decat 5-6 ore. Ceea ce-i foarte putin avand in vedere cat au putut sa fure nenorocitii aia. Partea mai urata a fost ca, din cauza lipsei de energie, la un moment dat a inceput sa urle alarma... care a tinut-o asa vreo 4-5 ore. Spre seara am plecat in Vama. Cu Irina si cu Alina. Ne-am intalnit cu Vlad in Vama. Am fost la FolkYou. Alina Manole, Baniciu si ... Puya (n-am vazut atatea fluieraturi decat la mitingurile cu politisti).

Ieri ne-am agitat putin prin jurul casei... iar astazi la munca. Si a trebuit sa ma delectez cu ceva. Si mi s-a facut un dor de plecat.....

http://dordeduca.ro/impresii/7_zile+__in_camping_la_mare/8068/

marți, 19 iulie 2011

Cica Rompetrol si-a platit datoria

http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/economie/rompetrol-am-stins-complet-orice-obligatie-de-plata-catre-statul-roman-in-2010-231622.html

Eu refuz sa cred ca s-a intamplat acest lucru... oare cat costa un judecator? Oare n-a avut Rompetrol bani pentru spaga?

joi, 14 iulie 2011

SEO for pasainternational.ro

Acum lucrez la optimizarea pentru motoarele de cautarea a saitului pasainternational.ro

Sper sa mearga bine....

vineri, 8 iulie 2011

Proiecte la care lucrez...

Acum lucrez la www.PensiuneaLaJura.ro

A trebuit sa refac sigla (care era o eroare). Acum, pensiunea a trecut la 2 stele. In sigla trebuia schimbat si acest aspect. Acum, pana am terminat cu sigla, s-a facut ora 01:00 noaptea.

Iata cum a evoluat sigla:


Iar la final, sigla a fost:



Acum lucram la implementarea noului framework pe care l-am dezvoltat in ultima vreme. Pe saitul pensiunii vor fi afisate si ultimele evenimente din sudul litoralului. Si un blog. Speram ca totul sa fie gata in 6-7 zile.

Pensiunea La Jura**, Neptun
www.pensiunealajura.ro

miercuri, 6 iulie 2011

Proiect nou terminat

Am mai terminat un proiect: www.pasainternational.ro

Pasa International SRL este o agentie turistica din Mangalia.

Acum lucrez la optimizarea codului pentru motoarele de cautare si ma apropii cu pasi repezi de finalizarea acestei optimizari.

marți, 5 iulie 2011

Interviu . . . .

am dat un interviu pentru o firma din Bucuresti. Pentru ca nu ma puteam deplasa la Bucuresti, am sustinut interviul pe Skype. Foarte tare din punctul asta de vedere. Dar... nu inteleg de ce toti angajatorii vor sa fii specialist pe o bucatica mica pe care o folosesc ei (si inca 2 - 3 firme). Pai, daca sunt o echipa respectabila, iti prezinta fluxul lor de lucru si te ajuta sa te integrzi modului lor de lucru.

Aaaa! Ce m-a frapat foarte tare este faptul ca se prezentau ca fiind mari mesteri in optimizarea saiturilor, iar cel mai mare proiect al lor se incarca foarte greu. Oare nu au vazut ce au creat?

vineri, 1 iulie 2011

Constanta. Unde mergi sa mananci in pauza de la serviciu?

Pai pleci, cat tot omul muncitor, la o chestie mai ieftina sau mai de impinge tava. Și-am plecat noi într-o zi de luni la ora 1 după-amiază să mâncăm....
Mergem la ”Împinge tava” de la Grand. Afară vânt și foarte frig. Nu aveau mese decît afară. PLecăm. Ajungem la Ratatouille. Intrăm. Nu știm ce să alegem. Un băiat ne îndeamnă să ne așezăm la masă și ne ia el comanda. Ne așezăm. Ia comanda: două ciorbe și două portii de friptură cu piure. Aducă ciorbele; o ciorbă de văcuță fără carne de văcuță și o ciorbă de pui ”a la grec” fără urme de carne de pui.

Peste 5 minute îi reproșăm că ciorbele nu au carne. Ia farfuriile si adaugă carnea... din belșug.
Apoi, unuia dintre noi îi aduce prajitura înaintea fripturii. Servețelele pentru 3 oameni le-a adus în 2 tranșe.


Ar putea fi, totuși,  iertați. Zicea că deschiseseră doar de o oră.

Chemat la interviuri

Ha! Astazi m-au chemat 2 firme la interviuri in Bucuresti. Ce s-o fi intamplat? S-a dezghetat piata pentru programatori? Sau doar cauta sa angajeze din ce in ce mai ieftini?