vineri, 8 iulie 2011

Proiecte la care lucrez...

Acum lucrez la www.PensiuneaLaJura.ro

A trebuit sa refac sigla (care era o eroare). Acum, pensiunea a trecut la 2 stele. In sigla trebuia schimbat si acest aspect. Acum, pana am terminat cu sigla, s-a facut ora 01:00 noaptea.

Iata cum a evoluat sigla:


Iar la final, sigla a fost:



Acum lucram la implementarea noului framework pe care l-am dezvoltat in ultima vreme. Pe saitul pensiunii vor fi afisate si ultimele evenimente din sudul litoralului. Si un blog. Speram ca totul sa fie gata in 6-7 zile.

Pensiunea La Jura**, Neptun
www.pensiunealajura.ro

miercuri, 6 iulie 2011

Proiect nou terminat

Am mai terminat un proiect: www.pasainternational.ro

Pasa International SRL este o agentie turistica din Mangalia.

Acum lucrez la optimizarea codului pentru motoarele de cautare si ma apropii cu pasi repezi de finalizarea acestei optimizari.

marți, 5 iulie 2011

Interviu . . . .

am dat un interviu pentru o firma din Bucuresti. Pentru ca nu ma puteam deplasa la Bucuresti, am sustinut interviul pe Skype. Foarte tare din punctul asta de vedere. Dar... nu inteleg de ce toti angajatorii vor sa fii specialist pe o bucatica mica pe care o folosesc ei (si inca 2 - 3 firme). Pai, daca sunt o echipa respectabila, iti prezinta fluxul lor de lucru si te ajuta sa te integrzi modului lor de lucru.

Aaaa! Ce m-a frapat foarte tare este faptul ca se prezentau ca fiind mari mesteri in optimizarea saiturilor, iar cel mai mare proiect al lor se incarca foarte greu. Oare nu au vazut ce au creat?

vineri, 1 iulie 2011

Constanta. Unde mergi sa mananci in pauza de la serviciu?

Pai pleci, cat tot omul muncitor, la o chestie mai ieftina sau mai de impinge tava. Și-am plecat noi într-o zi de luni la ora 1 după-amiază să mâncăm....
Mergem la ”Împinge tava” de la Grand. Afară vânt și foarte frig. Nu aveau mese decît afară. PLecăm. Ajungem la Ratatouille. Intrăm. Nu știm ce să alegem. Un băiat ne îndeamnă să ne așezăm la masă și ne ia el comanda. Ne așezăm. Ia comanda: două ciorbe și două portii de friptură cu piure. Aducă ciorbele; o ciorbă de văcuță fără carne de văcuță și o ciorbă de pui ”a la grec” fără urme de carne de pui.

Peste 5 minute îi reproșăm că ciorbele nu au carne. Ia farfuriile si adaugă carnea... din belșug.
Apoi, unuia dintre noi îi aduce prajitura înaintea fripturii. Servețelele pentru 3 oameni le-a adus în 2 tranșe.


Ar putea fi, totuși,  iertați. Zicea că deschiseseră doar de o oră.

Chemat la interviuri

Ha! Astazi m-au chemat 2 firme la interviuri in Bucuresti. Ce s-o fi intamplat? S-a dezghetat piata pentru programatori? Sau doar cauta sa angajeze din ce in ce mai ieftini?