luni, 26 iulie 2010

Furtuna, si soferi idioti

Aseară, pe la 8,00, mergeam de la Constanţa către Neptun. Odată ajuns în Tuzla se porneşte o vijelie care a ridicat praful incredibil de mult... se transformase într-un fel de ceaţă, că abia se mai putea zări ceva in faţă. Până să ies din lunga localitate Tuzla, a început o ploaie incredibilă.... E! aici au început problemele... sunt unii care atunci când văd ca plouă nici nu opresc... dar nici nu merg. Se transformă într-un fel de încurcă-lume pe şosea. Cu lumini de avarie pornite; că nu mai ştii când vor să facă stânga sau dreapta.. dar fac ceva în sensul asta... şi îti taie calea când nu te aştepti.....

Şi apropo! Legat de şoferi incompetenţi care vin la mare... am înţeles de unde atâtea accidente pe litoral. Aseara... înainte să înceapă ploaia... am avut parte de 2 evenimente in acest sens. Înainte de Eforie Nord, un idiot cu un Audi cu numere roşii de Suceava, mi-a ţâşnit în faţă de pe banda I fără să semnalizeze, fără să se asigure.... Eu înţeleg ca la Suceava se gândeşte mai greu.. dar mă întreb de ce nu se şi acţionează după cum se gândeşte. Şi mi-am mai dat seama de o chestiune: La Suceava maşinile scumpe nu au în dotarea standard semnalizatoare  pentru schimbarea de direcţie. Şi fiind opţionale, nu şi le permite oricine. Mai bine dă un ban în plus pe jante de aluminiu. De ce ar da bani pe nişte becuri?

Oricum, am scăpat repede  de idiot. In Eforie Nord a făcut undeva dreapta spre Techirghiol. Bineînţeles că n-a semnalizat.

PS. N-am menţionat Suceava degeaba... am mai păţit-o cu unii de SV şi acum o săptămână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu