luni, 24 septembrie 2012

Noul director de la Rompetrol


Iata un comentariu din interiorul Rompetrolului, la articolul din capital.ro


PopaV la 24 septembrie, 22:02 a spus:
Si acest putulica, Zhanat Tussupbekov, care a terminat dreptul in tara in care tacsu' este Ministrul Justitiei este mare om de afaceri si cunoscator in ale petrolului intocmai ca-n zicala aia: "Baba si mitraliera". Iar, la varsta lui, are deja o experienta de peste 34 de ani in domeniul petrolier (incepand cu anul 2005).

Acest putzoi a refuzat masina pe care i-a oferit-o Rompetrolul la instalarea lui in functie pe motiv ca "in Kazahstan, BMW-uri au toti fraierii". Asa ca l-au cadorisit cu un Bentley. Deh, baiatul este premiant... si nici pile n-a avut la instalare.

La sosirea in Bucuresti a refuzat sa fie dus cu masina la Constanta... asa ca au trebuit sa-l duca cu avionul.. altfel, facea basici la popoul ala fin de frantuz... ptiu drace, asta nu-i frantuz...e cazac.

La sedinta de prezentare a companiei, toti directorasii Rompetrolului se chinuiau sa-i prezinte firma, sa-i prezinte rapoarte. Baiatul s-a plictisit (oricum nu intelegea nimik) si si-a bagat cateva jocuri pe iPhone. Iar aia vorbeau ca sclavii. Pe asta-l durea'n cot.

Odata ajuns in birou, a remarcat ca ar avea nevoie de o camera de relaxare... asa ca si-a construit baie/jacuzzi... tot ce este nevoie. Omul cand gandeste la un proces tehnologic, gandeste profund si trebuie sa se relaxeze. Mai ales ca poate are in minte o noua metoda de cracare....




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu