miercuri, 2 iulie 2014

Vesti bune de pe piata muncii

După 1000 de ani de austeritate citesc pe twitter că o companie ar angajat 1900 oameni.
Cică această companie ar fi Vodafone și are nevoie de 1900 oameni în următorii trei ani.

Vodafone a inaugurat astăzi oficial, în București, noul Centru Global de Servicii, Vodafone Shared Services Romania (VSS), care furnizează servicii de IT și de relații cu clienții pentru cinci piețe europene: Marea Britanie, Germania, Italia, Spania și Irlanda. Investiția este de 6,25 milioane de euro.

Concret, VSS Romania oferă suport clienților Vodafone din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania și Irlanda pentru solicitările legate de factură și plăți, administrarea conturilor și remedierea conexiunilor de date. Asistența este oferită telefonic, prin chat online sau în regim de back-office.


Pe zona de IT, serviciile oferite de VSS Romania constau în operațiuni “Help Desk”, pentru activitățile interne ale Vodafone Group și ale celor 5 divizii menționate, la care se adaugă managementul aplicațiilor IT și administrarea bazelor de date.


Deocamdată, Vodafone Shared Services Romania are peste 100 de angajați, dar planurile prevăd angajarea până la 750 de specialiști la finalul anului, această cifră urmând să ajungă la peste 2000 în următorii 3 ani.

zice Victor Capră pe blogul său: http://www.victorkapra.ro/2014/07/vodafone/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu