luni, 7 februarie 2011

In plina iarna... probleme cu caldura

De vreo 3 saptamani ma roade caldura la Hyundai. Nu porneste la temperaturi foarte joase decat atunci cand merg in afara orasului... adica la turatii mari, pe distante mari. Vineri seara tocmai imi faceam planul cum sa fac sa merg luni (adica azi) la service sa vad ce se intampla. Si, stand eu linistit acasa, obosit dupa toata alergatura saptamanii trecute, privind la un film, cand trec pe langa centrala, vad ca miroase a ars. Si ma uit la centrala: Alarm HighPressure Error.

Opresc centrala si incep sa ma enervez. Cum, pana mea, s-au stricat toate sapatama asta. Dupa 2 zile de stat in semiracoare in casa (ca afara doar erau -3 grade), ieri am reusit sa reparam centrala (cu ajutorul lui Ionut). M-a costat toata afacerea 650 lei. Acum am centrala si caldura. Pompa de recirculare era de vina. Noroc cu Dedeman care era deschis pana la 18.00!

Azi am fost si la service. Maine la ora 8.00 trebuie sa fiu acolo. Sa vad ce tarife imi pun si aia maine..... hmmmm! Si, desi am zis ca nu mai merg la service-ul de la Casa Auto MB.... maine ma duc tot acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu