vineri, 1 iulie 2011

Constanta. Unde mergi sa mananci in pauza de la serviciu?

Pai pleci, cat tot omul muncitor, la o chestie mai ieftina sau mai de impinge tava. Și-am plecat noi într-o zi de luni la ora 1 după-amiază să mâncăm....
Mergem la ”Împinge tava” de la Grand. Afară vânt și foarte frig. Nu aveau mese decît afară. PLecăm. Ajungem la Ratatouille. Intrăm. Nu știm ce să alegem. Un băiat ne îndeamnă să ne așezăm la masă și ne ia el comanda. Ne așezăm. Ia comanda: două ciorbe și două portii de friptură cu piure. Aducă ciorbele; o ciorbă de văcuță fără carne de văcuță și o ciorbă de pui ”a la grec” fără urme de carne de pui.

Peste 5 minute îi reproșăm că ciorbele nu au carne. Ia farfuriile si adaugă carnea... din belșug.
Apoi, unuia dintre noi îi aduce prajitura înaintea fripturii. Servețelele pentru 3 oameni le-a adus în 2 tranșe.


Ar putea fi, totuși,  iertați. Zicea că deschiseseră doar de o oră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu