vineri, 9 septembrie 2011

Vitalie Stanciu - un spagar

Cand va intrebati de ce nu merg lucrurile bine in invatamant, cand va intrebati de ce avem profesori idioti in invatamant si nu primiti nici-un raspuns va dati singuri un raspuns... care nu este intotdeauna cel adevarat.

In acest caz, va dau eu o cauza din multiplele cauze ale dezastrului din invatamant. Va dau un exemplu concret. Se intampla in Judetul Olt, la Colegiul Tehnic Bals (fostul Grup Scolar Industrial Nr. 1).

Anul 2011. Director al unitatii este dl. Vitalie Stanciu (prenumele de sorginte sovietica ne face deja o caracterizare incipienta acaracterului acestui om, fost primar al orasului din partea PSD, acum director al liceului din partea PDL).

In conditiile descrise mai sus, vin incadrarile pentru profesori pe orele ramase libere in cadrul liceului. Este vorba de mai multe discipline, dar acum ne referim strict la Geografie. De la ISJ Olt, un profesor care luase la titularizare nota 8,80 este repartizat pe 9 ore geografie in acest liceu. Profesorul primeste decizia, se duce la scoala... si nu este primit de catre acest domn (invatat cu spaga). Care ii respinge decizia si spune ca nu il primeste in scoala. In schimb, dl. Stanciu primeste pe aceste ore o domnisorica profesoara care nu a participat la examenul de titularizare din acest an. Iar in anii trecuti a luat note mult sub nota 5.00.


Nu mai am de adaugat comentarii. Dar nu inteleg de ce inspectoratul scolar nu s-a putut impune.

Un comentariu:

  1. un idiot.

    Am tot auzit tot felul de susoteli referitoare la omul Vitale Stanciu.

    Si ca profesor a fost penal...

    RăspundețiȘtergere