luni, 1 martie 2010

Noile radare ale Politiei

Toata presa lauda noile radare ale Politiei. Intr-o ipocrizie fara margini, ziaristii moralisti tot ii dau cu soferii vitezomani, soferii care incalca legea. Bai! Idiotilor!!! In Romania daca mergi cu viteza legala nu mai ai timp sa dormi. Sau sa mergi la munca. (Depinde ce iti poti permita sa tai).

Nimeni nu repara gropile din asfalt, dar cumpara radare.
Nimeni nu se gandeste sa faca rute ocolitoare in jurul localitatilor, dar toti se plang ca mor pietoni multi in Romania. Si in Bulgaria am vazut astfel de sosele care ocoleau satuce. dar la noi... la noi NU. La noi daca nu trece soseaua prin fata primariei, inseamna ca nu exista acel sat. Romania e un sat de-a lungul soselei de la Vama Veche la Satu Mare.

In schimb ei taie raul de la radacina amendand amaratii aia care-si castiga o paine fiind nevoiti sa isi chinuie zilele pe soselele Romaniei. Pentru ca pe aia care merg cu 150km/h in localiatate cu Lamborghini sau mai stiu eu ce masina oricum nu ii doare io amenda, iar daca omoara pe vreunul, muta trecerea de pietoni. Iar daca il omoara p[e trotuar nu mai conteaza.. oricum scapa (vezi Ferrariul de la Timisoara).

In concluzie, radarele sunt bune pentru amarati. Iti castigai cu greu salariul de 1000-1500 lei? Ded acum o sa fie fie si mai greu. Ori il dai jumate pe amenzi si spagi, ori mai adaugi 1-2 ore in plus la program.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu